Nieuws & agenda

september 2016

 • 21 september, 2016 - 19:30 - 23:00

  Op woensdag 21 september gaat het ideologielab over lokale ideologie van start!

  De eerste bijeenkomst trappen we af met Annemarieke van Nierop van de WBS zelf. Zij is projectleider van Van Waarde Lokaal en geeft een inleiding op de ideeën die de WBS tot nu toe heeft ontwikkeld op dit thema. Daarnaast geeft ze haar kijk op de mogelijkheden voor gemeentes om sociaaldemocratische waarden lokaal te verwezenlijken.
  Tijdens deze eerste avond gaan we met jou in gesprek welke thema's jij op lokaal niveau van belang vindt en welke ideeën je daarbij hebt.

 • 15 september, 2016 - 17:00 - 23:00

  Bij het verschijnen van het WBS Jaarboek 'De belofte van een andere Europa' organiseert de Wiardi Beckman Stichting op 15 september een discussie over concrete voorstellen die in dit boek gedaan worden voor een sociale EMU en EU buitenlands beleid. Concrete voorstellen worden op deze bijeenkomst gepresenteerd door: Rens van Tilburg, Catelene Passchier, Anton Hemerijck, Jeroen Dijsselbloem, Kati Piri, Cyrille Fijnaut en Bert Koenders.
  Aanmelden voor de bijeenkomst is helaas niet meer mogelijk.

 • 12 september, 2016 - 20:00

  Bij het afscheid van Monika Sie Dhian Ho van de Wiardi Beckman Stichting

  Wat maakt sociaal-democratische politiek? Dat was de vraag waarmee Monika Sie Dhian Ho ruim acht jaar geleden bij de Wiardi Beckman Stichting begon als directeur.

augustus 2016