In 2020 is het aantal abonnees van Socialisme & Democratie hard gegroeid. Het tijdschrift kreeg er afgelopen jaar honderden lezers bij. We zijn blij dat zoveel nieuwe mensen de weg naar onze artikelen weten te vinden. En we willen we onze trouwe abonnees bedanken. Zij zijn immers de ambassadeurs van S&D.

In het nieuwe jaar leest u weer veel interessante artikelen in S&D. We hopen daarmee opnieuw meer lezers te bereiken. En daar kunt u als onze ambassadeur bij helpen, tijdens onze ambassadeurs-actie.

Speciale aanbieding

Word lid van S&D en krijg een boek cadeau van Uitgeverij Van Gennep. Bent u al lid van S&D en draagt u een nieuwe abonnee aan dan ontvangen zowel u als de nieuwe abonnee een gratis boek naar keuze! De nieuwe abonnee betaalt in het eerste jaar bovendien slechts €40,50 voor een jaarabonnement op S&D.

Hieronder leest u hoe u van de actie gebruik kunt maken en uit welke boeken u kunt kiezen.
Kent u iemand die geïnteresseerd is in een tijdschrift vol essay, wetenschap en politiek? Dan is nu het moment om hem/haar te vragen om een abonnement te nemen en een boek cadeau te doen.

Actievoorwaarden: ambassadeurs-actie
Stuur voor 28 februari 2021 een e-mail naar info@vangennep-boeken.nl. Vermeld in uw bericht:
✳ uw naam
✳ abonneenummer
✳ de naam en het adres van de nieuwe abonnee
✳ het boek dat u en de nieuwe abonnee willen ontvangen.

De nieuwe abonnee kan zich ook zelf aanmelden, via het formulier op de website (www.
vangennep-boeken.nl) of per e-mail (info@vangennep-boeken.nl). De nieuwe abonnee krijgt het boek van Van Gennep dan eveneens zo snel mogelijk gratis thuisgestuurd!

boek cadeau

 

Dossiers

Voor een thematisch overzicht van al onze artikelen en publicaties, zie onze dossiers