We zijn verhuisd! Sinds deze week heeft de Wiardi Beckman Stichting een nieuw kantoor samen met het Wetenschappelijk Bureau GroenLinks. Dat betekent dat wij na vijftien jaar Emmapark 12 hebben verlaten. Onze GroenLinks collega’s maken de overstap van Utrecht naar de hofstad. Het nieuwe pand vind je vanaf nu aan de Theresiastraat 13 in Den Haag

Twee wetenschappelijke bureaus onder één dak

 

Wiardi Beckman Stichting en het Wetenschappelijk Bureau GroenLinks werken al langere tijd nauw samen. Zo trokken de twee wetenschappelijke bureaus samen op in het discussiestuk ‘Samen onze toekomst in handen nemen’, wat de basis werd van het nieuwe linkse verhaal van GroenLinks en PvdA. Directeuren Tim ‘S Jongers en Noortje Thijssen waren samen voorzitter van de commissie die het programma voor de Tweede Kamerverkiezingen schreef. Nu delen de twee wetenschappelijke bureaus één kantoor. 

De komende tijd richten we ons samen op het verder uitbouwen van de linkse beweging. Wil jij hieraan meedoen? Luister de gezamenlijke podcast De Linkse Revolte en of doneer aan de WBS om ons werk mogelijk te blijven maken. 

Praktisch

 

Heb je binnenkort een afspraak bij ons? Ons nieuwe kantoor bereik je het makkelijkste met het openbaar vervoer, op 5 minuten loopafstand van Den Haag Centraal. Ook bus 24 (halte Prins Clausplein) stopt voor de deur. 

Nieuw postadres

 

Ons nieuwe postadres is:

Wiardi Beckman Stichting
Theresiastraat 13
2593 AA Den Haag


 

Dossiers

Voor een thematisch overzicht van al onze artikelen en publicaties, zie onze dossiers